Nog even en het is weer Vaderdag, een dag waarop we vaders eens goed willen verwennen. Natuurlijk kun je, zoals elk jaar, weer aan komen met een fles wijn of een boek, maar je kunt ook eens iets originelers proberen. Er zijn namelijk meer dan genoeg originele cadeaus te verzinnen, waarmee je vader erg blij zal zijn. Het zijn overigens juist deze originele cadeaus waar vaders mee gaan pochen en waar ze trots op zijn. Ben je op zoek naar zo’n origineel cadeau, maar kun je niet echt iets bedenken? Dan hebben wij het ideale cadeau voor jou: een bierviltje met de foto van de kinderen! Origineel, leuk en lang houdbaar. Zo wordt je vader altijd aan je herinnerd en heeft hij nog eens een manier om eindelijk de tafel droog te houden als hij een biertje wil drinken.

Persoonlijk cadeau

Het lijkt af en toe wel alsof alles om ons heen steeds onpersoonlijker wordt. Dat geldt in mindere mate ook voor cadeaus en geschenken. Veel mensen kopen op het allerlaatste moment bijvoorbeeld een Vaderdag cadeau in veel gevallen is dat dan het eerste wat ze in de schappen van de winkel zien liggen. Dat kan ook een standaard cadeau zijn, waar iedereen wel blij mee is. Jij hebt echter nu de kans om zeer origineel te zijn en om je vader een persoonlijk cadeau te geven. Niet alleen geef je jouw vader een cadeau, wat heel persoonlijk is; het is ook nog eens handig om te gebruiken. Je maakt namelijk je vader blij omdat je hem een persoonlijk cadeau geeft en er moeite voor gedaan hebt en je moeder is ook nog eens blij omdat kringen op de tafel voortaan verleden tijd zijn!

Creatief en origineel

Naast het feit dat een bierviltje met een foto van de kinderen er op erg persoonlijk is, is het ook nog eens zeer creatief en origineel. Hoe vaak heb je al zo’n bierviltje zien liggen bij anderen? Het bierviltje zal ook direct opvallen en dat bied volop gelegenheid voor je vader om aan anderen te laten zien wat een leuk cadeau jij voor hem hebt uitgezocht. Gebruik bijvoorbeeld een foto van een vakantiemoment waarop alle kinderen staan of zelfs een foto van het hele gezin. Je kunt ook een foto uitkiezen waarop je samen met je vader staat. Genoeg mogelijkheden om een prachtig bierviltje te laten maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *